tala fou

Saina pisinisi fefa'ataua'iga masani o le vaitau vevela ia Aukuso, o se taimi taua mo le avea ma maketi autu a le lalolagi i le taimi nei. Faatasi ai ma le aso Kerisimasi o loʻo oʻo mai, o Yiwu o le Kerisimasi sapalai falegaosimea foi toe faʻafeiloaʻi i poloaiga faanatinati ma auina atu i fafo tumutumu. 

Ae talu ai nei, Yiwu, ua taʻua o le "falegaosimea a le lalolagi", na maua i le afa o le faʻamaʻi.Na latou gaosia le tele o oloa eseese, e aofia ai oloa vevela - sikaleti eletise, paipa vai tioata,Kuata Glass Banger,Glass Hookah paipa, olo olo, ma isi.

https://www.plutodog.com/contact-us/

I le taimi nei, o loʻo i ai 8 nofoaga maualuga lamatia ma 8 tulaga lamatia nofoaga i Yiwu aai.O nofoaga maualuga e lamatia e fai ai le lokaina, nofo i le fale, tagata faigaluega a le malo o le a tuʻuina atu le auaunaga i le faitotoʻa. O nofoaga e lamatia ai le faʻatonutonuina, e le mafai e tagata ona o ese mai le nofoaga, e mafai e tagata ona piki oloa i taimi eseese.

Fai mai se tasi o kamupani vape a le Yiwu: “E le mafai e se tasi o ana oloa ona auina atu oloa ia latou tagata faatau ona o lana oloa o loo loka i lalo, ae laki o loo i ai pea ni ana oloa i le isi itu, o lea e mafai lava e na oloa ona lafo atu oloa i. ana tagata faatau nei”.Fai mai le isi kamupani Yiwu: "ua taofia lana fale gaosi oloa i le taimi nei."Fai mai nisi o tagata faʻatau oloa: "Ona o le aʻafiaga o le faʻamaʻi, ua le mafai ona matou lafoina oloa i tagata faʻatau i le taimi, ma ua faʻasalaina i matou e le tulaga, o le 5% o le aofaʻi o le poloaiga ". o le 5 yuan, o se avega tele mo oka e le o ni vaega o oloa laiti.

O Aukuso o le vaitau vevela lea mo okaga mai fafo, tele falegaosimea ua maua ni okaoloa o le Kerisimasi.Ole puipuiga ole fa'ama'i atonu ole a fa'alavelaveina le taimi o felauaiga oleOloa.O nisi la o kamupani e tatau ona taofi e aumai ia oka, na o le manaʻo e lafo mai a latou oka i le taimi nei ASAP.Na taʻua e se tasi tagata faʻatau oloa: "o a latou oka o loʻo iai nei ua tumu ia Setema, ae e le mafai ona latou faʻamaeʻaina ota i le taimi ona o le puipuia o faʻamaʻi".

Vagana ai Yiwu, o loʻo faʻaauau pea le aʻafiaga leaga o le faʻamaʻi i Saina, o loʻo faʻateleina le tele o pisinisi laʻititi ma feololo faʻafitauli o tupe faʻaalu.Faamoemoeo le a vave ona lelei mea uma.


Taimi meli: Aukuso-15-2022