nyheter

https://plutodog.com/

Mange som er nye til vaping vil lure på forstøveren.Hva gjør den i vaping, og hva gjør den uten?La meg fortelle deg at forstøveren er en viktig del av e-sigaretten, er bæreren av oljen, er forbedringen og oppgraderingen av den gamle e-sigaretten "patron” del av produktet, gjennom støtten til e-sigarettutgangsutstyret på oljeoppvarmingsforstøveren, og så har det røyking. E-sigaretter fungerer ikke ordentlig uten en forstøver.

Arbeidsprinsippet til alle forstøvere er det samme.Varmespiralen (ellerforstøverspole) i forstøveren varmes opp gjennom strømforsyningen til battericellen, og varmespolen varmes opp.Den røykfylte oljen adsorbert på oljeullen utenfor (eller innsiden) av spolen fordampes, og deretter blir den forstøvede røyken tatt bort gjennom luftstrømmen som inhaleres av brukeren.Enhver endring i ett av disse punktene vil påvirke smaken av forstøveren.

Atomizers er delt inn i to kategorier i henhold til egenskapene til deresatomiserende kjerner.

1. Ferdig forstøver, fordi den bruker den kasserte ferdige oppvarmingskjernen som matcher forstøveren, kalles den den ferdige forstøveren (for det meste oljelagringsforstøver).Vanligvis ikke utstyrt med DIY-base (noen produkter er utstyrt med DIYkomponenter), og den ferdige varmekjernen på grunn av dens strukturelle problemer, selv om den kan tilbakestilles, men tilbakestillingseffekten er generelt vanskelig å nå den opprinnelige effekten, og det tar lang tid.

2.RBA atomizer er også kjent som rebuild atomizer.Den er ikke utstyrt med ferdigForstøverspole.Spillerne må spole opp varmespiralen, installere varmespolen og oljestyrebomull selv.I henhold til strukturen kan den deles inn i treTyper: RTA,RDA og RDTA.

RTA står ganske enkelt for rebuildable tank atomizer. Hovedforskjellen mellom RTA vaping og RDA atomizers er at RTAer har en tank som holdere-væske.

RDA står for rebuildable drip atomizer.

RDTA står for rebuildable dripping tank atomizer, og avansert enhet for hspise e-væsken din for å forvandle den til damp.


Innleggstid: 25. oktober 2022