tala fou

图片1

Talu ai nei, na saunoa ai Chen Minhui, Peresitene o le Hong Kong E-Cigarette Association, i se faatalanoaga ma le aufaasālalau e faapea o le E-Cigarette Association o le a taumafai e toe tatala le sikaleti eletise i Hong Kong ma faaaoga.tulaga fou faaleatunuuoloa e ogatasi ma le atunuu tele.

E talitonu o ia e mafai e Hong Kong ona mulimulitaʻi i faiga faʻavae a le atunuʻu o le faʻatau atu o tapaa mamavape lafoa'i.

 

O Hong Kong o se tasi o le sili atu ma le 40 atunuu ma itulagi i le lalolagi e matua faʻasaina le faʻatau atusikaleti eletise.Mo se taimi umi, o le tele o faʻalapotopotoga i Hong Kong ua faʻalauiloaina le faʻasaina o le faʻatau atu o sikaleti eletise.O le autu autu o le puipuia lea o le soifua maloloina o tupulaga talavou ma pulea le salalau o oloa tapaa.

O le fa'asa o le felauaiga na mafua ai ona leiloa Hong Kong se vaega tele o ana tupe maua tau fefa'ataua'iga.

Ina ua maeʻa ona tuʻuina atu le faʻasaina o loʻo taʻua i luga, e tusa ai ma se suʻesuʻega a sui o le Hong Kong Freight Forwarders and Logistics Association (HAFFA), 330000 tone o uta i luga o le ea o loʻo aʻafia i le faʻasaina i tausaga taʻitasi, ma o le tau o uta felauaiga e fuafua e sili atu i le 120. piliona yuan.

Talu ai nei, na lipotia ai e nisi o faʻasalalauga e mafai e Hong Kong ona aveese le faʻasaina aʻo leʻi oʻo i le faaiuga o le tausaga e faʻateleina ai le faʻatupulaia o tupe maua a le malo.Ae ui i lea, o Chen Minhuitalitonu e faapea, e faavae i luga o le tulafono a Hong Kong, o le aveesea o le faasaina o le a aloaia i se taimi vave i le afa tausaga.

 E talitonu Chen Minhui e sili atu i le 600 pisinisi e-sikareti i totonu o le atunuu ma laisene gaosiga, ae na o le 35 paʻepaʻe lisi pisinisi.O Hong Kong atonu o le filifiliga muamua lea mo isi 500 tagata gaosi oloa.

 

Ina ua uma ona aveese le tapu, fai mai Chan e lua auala e foia ai le faafitauli o le sikaleti eletise e tulaueleele i Hong Kong ona tafe atu lea i totonu o le atunuu ma tupu ai se maketi uliuli.

https://www.plutodog.com/contact-us/

 

 


Taimi meli: Nov-22-2022